Fair Treatment

advies | therapie | training | coaching | counseling

nieuws en evenementen

Op dit moment maart 2015, wordt de website vernieuwd.
Vanzelfsprekend wordt ook deze pagina bijgewerkt....

UNDER CONSTRUCTION

Februari 2011
De Ontspanningstherapiegroepen zijn gestart. Open groepen waarin (Westerse) technieken worden uitgevoerd, ervaren en aangeleerd. Op maandagavond, Theresiaplein Maastricht. Meedoen kan doorlopend, wel aanmelden via de site, email of telefoon.
PLanningsdata zijn bekend.

december 2010
Vrouwengroep info avond op 10 januari 2011 om 20.00 tot 21.00 uur.
Een aantal vrouwen hebben de uitnodiging per mail ontvangen. Ben jij uitgenodigd door het lezen van de flyer bij je mail, bij de dokter, je vriendin, in het buurthuis, via de site etc. laat dan weten als je komt en met hoeveel.
Laat een bericht achter op 0621504322 of info@fairtreatment.nl,

december 2010
Het bedrijsproject "samenwerking" voor Frigo-Métal, is per december 2010 positief afgerond. Het team binnen dit bedrijf zal 2 x per jaar een follow-up groepssessie binnen teambuilding volgen door Fair Treatment.
Dit betekent dat er weer tijd binnen de praktijk vrijkomt voor grote projecten en de wachtlijst met nieuwe vragen wordt aangepakt.

november 2010
Een teambuildingssessie staat gepland voor VLUDOC '98 en het team van SGL,dichterbij in november en december.

november 2010
Een intervisiegroep van danstherapeuten zijn per november 2010 gestart op de vrijdagochtend. Bij fair Treatment volgen zij een begeleid intervisietraject van 10 maanden met een frequentie van 1 x per 3 weken. De kosten voor dit traject worden vergoed door de werkgever.

oktober 2010
licentie, lidmaatschap bij NVPA per 1 november 2010!!

september 2010
Een groot project "samenwerking" binnen een commercieel bedrijf is gestart. Met volle overtuiging wordt ingezet om de doelen te behalen.
Tot november is er geen tijd binnen de praktijk om nieuwe projecten te starten!

augustus 2010
Het coachingstraject van de trainers van cuttin' class is spetterend afgerond. Twee trainers, pioniers, die programma's ontwikkelen én uitvoeren voor (kansarme) jongeren in Heerlen zijn vanaf januari 2010 gecoachd op; hun vaardigeheden als trainers, gesuperviseerd op de persoonlijkheid achter de trainer, en hun didactische ontwikkel doelen voor het maken van programma's.