Fair Treatment

advies | therapie | training | coaching | counseling

Danstherapie

Danstherapie

Wat

Danstherapie is geschikt voor behandeling van diverse lichamelijke, emotionele, sociale, psychologische en
Danstherapie, vitaminemix aan de maas, fair treatment, naj janssenpsychiatrische klachten. Dergelijke klachten zijn altijd terug te zien in het lichaam en in de beweging. Daardoor zijn ook via het lichaam en de beweging veranderingen op gang te brengen.

Binnen danstherapie staat het ‘doen en ervaren’ centraal. Daarmee is het zowel een geschikte therapie voor mensen die verbaal en rationeel heel sterk zijn, als voor mensen die gemakkelijker ervaringen opdoen via de non-verbale kant. Het kan ook een goede toevoeging zijn naast verbale therapieën zoals psychotherapie.

Voor wie

Danstherapie is geschikt voor mensen die kampen met onder andere de volgende klachten: burn-out, somberheid, spanningsklachten, onzekerheid, geremdheid, slaapstoornis, verliesverwerking, concentratieproblemen, agressie, pesten, grenzeloosheid, negatief zelfbeeld, dwangmatigheid, oorlogstrauma, lichamelijke klachten, lichamelijk trauma, angstklachten, seksueel misbruik, anorexia, boulimie, verslaving, realiteitsverlies, gedragsproblematiek, relatieproblematiek, gezinsproblematiek.